Your Stay

Hotell og leiligheter

Ungarn er et land med raskt utviklende turisme der hoteller og forskjellige overnattingsmuligheter øker fra dag til dag. Utvalget fra mindre pensjonater til luksus hoteller er bredt. Vi i vårt selskap, Club Holiday Reisebyrå har over 25 års erfaring i reise og hotellbransjen, dermed bruker vi all vår kunnskap og erfaring til å velge de beste hoteller i Budapest i samtlige kategorier for våre kunder.

Skulle det ønskes internasjonalt førsteklasses hotell eller et lite koselige familiedrevet pensjonat, vil vi kunne tilby de beste prisene.

For å kunne dekke alle behov, gir vi detaljert informasjon om de utvalgte hotellene, for å unngå overraskelser. Vi forklarer hva hotellet mener med å ligge sentralt. Vi kan tilby hoteller fra 1 til 5 stjerner, storbyhotell, kurs og konferansehotell, SPA hotell, helse- og termal hotell.

Vi tenker på unge reisende også og tilbyr rimelige hotell og enklere overnattingsmuligheter. For familier og vennskapsgrupper tilbyr vi gjerne private leiligheter med førsteklasses standard.

Vår incentiver er å tilby hotell av høy standard, men samtidig de beste konferanse- og kurshotell, sentralt beliggende eller kanskje heller i rolige områder. For avslappende feriereiser eller rundreiser kan vi gjerne opprette en boplan både i storbyer og i ferieområder.

Vi gir detaljert tilbud etter å ha møtt kundens ønske.